Sweden - Swedish Home
Logga in

Construction Products

     
Welcome to Grace Construction

 

​GCP Applied Technologies erbjuder ett brett sortiment av innovativa specialkemikalier och byggmaterial. Det omfattar bland annat betongtillsatser, plastfiber, produkter för arkitekturbetong, pigment för färgad betong, tillsatser för cementproduktion, specialbruk för undergjutning och fogar, luftbarriärer & takunderlag för bostadshus, vattentätningssystem för byggnader och brandskyddsprodukter.

GCP Applied Technologies är ett internationellt ledande företag inom byggmaterialindustrin och våra produkter efterfrågas av bland annat arkitekter och ingenjörer. Produkterna används av entreprenörer, tillverkare av fabriksbetong och prefab, sten- och blockproducenter samt cementtillverkare. Allt för att öka beständigheten, styrkan och förbättra utseendet på konstruktioner och byggnader.

GCP:s kvalitetsprodukter har använts vid stora byggprojekt över hela världen som till exempel Getty Center i Los Angeles, Londons tunnelbana, Bank of China Tower i Hongkong och Guggenheimmuseet i Bilbao i Spanien. Många av världens mest utmanande byggproblem har lösts med GCP:s förstklassiga byggkemikalier och byggmaterial. ​