Injectiematerialen
Aanmelden

Construction Products

     
Quick Links

​​​​​​​Injectiematerialen​

​​​

Water stopt hier.

Snel, zeker, durrzaam

Meer informatie over De Neef®, de wereldwijde referentie voor producten en expertise in het afdichten van lekken en oplossing voor watercontrole.

Zie hoe snel onze producten water stoppen!

fot HA Cut AF.jpg GCP levert gespecialiseerde chemische injectieharsen, ondersteund door meer dan 40 jaar technische expertise in de toepassingen.. Voor de civielebouw bestaat dit aanbod uit  voornamelijk uit polyurethaan injectieharsen en acrylaatharsen voor lekdichting, scherminjecties, en grondinjecties. Applicatoren van waterdichtingswerken en lekafdichtingen kunnen alle problemen aanpakken met een grote keus aan product en applicatieoplossingen. Voor de markt van rioolsaneringen, biedt GCP​​ injectiemarerialen voor het afdichten van hoofd- en zijlijnen, waterdichten van inspectieputten en herstellingen van duikers, reservoirs en drainagesystemen.  De injectieharsen worden toegepast met robottechnieken, de klassieke boor en packer methode of door middel van scherminjecties.

Voor de toepassingen in het vakgebied van grondinjecties en geotechnische projectend, is er een breed gamma polyurethaan harsen, acrylaatgels, micro fijne cementen en silica gebaseerde injectieharsen om grondverbeterings-, consolidatie- en grondwatercontroleinjectie uit te voeren om de grondwerken te vergemakkelijken en problemen te voorkomen.

Een injecteur die boorpackers, injectieslangen of scherminjecties uitvoerd, zal de hoogwaardige en eenvoudig te gebruiken injectiehasen van GCP De Neef® veelzijdig en efficiënt vinden.

Voor tunnels en daminjecties biedt GCP een breed gamma aan De Neef® producten voor toepassingen zoals TBM boringen, rotsstabilisatie, vullen van holtes en watercontrole. Of de aannemer nu op zoek is naar een 1-component polyurethaan hars, acrylaatgel of microfijne cement voor grondstabilisatie, in het De Neef® gamma vindt hij de geschikte oplossing voor het prob​leem.  Naast hoogtechnologische en kwalitatief hoogstaande producten, beschikt GCP ook over de nodige technische expertise om applicatoren te ondersteunen in de juiste selectie van materiaal en techniek om een oplossing te vinden voor uw injectieprobleem. Dankzij dit engagement van service om probleemoplossingen te brengen staan de specialisten van GCP steeds voor u klaar.

 

 

Aquatek Elastic 2C (CE)https://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Aquatek-Elastic-2C-CEAquatek Elastic 2C (CE)Samengestelde packer voor scheurinjecties
Aquatek Plug/XFhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Aquatek-PlugsAquatek Plug/XFSnel en extre snel zettende afdichtingsmortel
Aquatek Super XAhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Aquatek-Super-XAAquatek Super XAVersneller voor HA Flex LV AF en HA Flex SLV AF
Colflex HNhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Colflex-HNColflex HNRubber tape voor het afdichten van dilatatie-en expansievoegen
Deneblock UFhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Deneblock-UFDeneblock UFFtalaatvrije 2-component ultrasnelle waterblokker voor het stoppen van grote lekken.
Denepox 40 (CE)https://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Denepox-40-CEDenepox 40 (CE)Ultralaag viskeus 2-component epoxyhars voor structurele injecties in beton. Denepox 40 kan worden gebruikt in droge en natte omstandigheden.
Dry Oakumhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Dry-OakumDry OakumHoogkwalitatieve, getwijnde hennepkoord voor het dichten van waterlekken samen met Hydro Active Grouts.
Elastopack 201https://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Elastopack-201Elastopack 2012-component, hydrofoob, flexibel polyurethaanhars voor de flexibele, niet-schuimende afdichting van scheuren en voegen in beton- en metselwerk.
Epicol Thttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Epicol-TEpicol TVersneller voor HA Soil AF injectiehars.
Gelacrylhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/GelacrylGelacrylGelacryl is een 2-component, acrylaat gebaseerde injectiehars voor waterdichting, controle van waterinfiltraties en coaguleren van een verscheidenheid aan losse gronden.
Gelacryl AR2https://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Gelacryl-AR2Gelacryl AR2Poly-acrylaat injectiesysteem met verbeterde nat-droog eigenschappen door gebruik van standaard Gelacryl har- sen samen met een versterkend polymeermengsel.
Gelacryl SRhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Gelacryl-SRGelacryl SRGelacryl SR is een acryl gebaseerde monomeerhars ontwikkeld voor het controleren van waterinfiltratie in riolen of voor het coaguleren van een verscheidenheid aan losse gronden.
Gelacryl Superflexhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Gelacryl-SuperflexGelacryl SuperflexGelacryl Superflex is een 2-component acryl gebaseerd hars ontwikkeld voor injecties in poriën, scheuren, capillaire scheuren, leemtes en grindnesten.
Gelacryl Superflex AR (CE)https://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Gelacryl-Superflex-AR-CEGelacryl Superflex AR (CE)2-component, CE-goedgekeurd acrylaat gebaseerd injectiesysteem voor het afdichten van voegen, scheuren, holle ruimtes en grindnesten in beton.
Gelacryl TIhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/Gelacryl-TIGelacryl TIGeperforeerde injectiebuizen voor grondinjecties.
HA Cut AFhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/HA-Cut-AFHA Cut AF1-component, ftalaatvrij, gesloten cel, laag viskeus, hydrofoob, waterreactief, star, polyurethaan injectiehars van de volgende generatie met hoge prestaties voor het dichten van actieve waterlekken met hoog debiet en/of hoge hydrostatische druk.
HA Cut CFL AFhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/HA-Cut-CFL-AFHA Cut CFL AF1-component hoog schuimend, gesloten cellig semi-flexibel hydrophoob ftalaatvrij snel reagerend injectiehars voor het afdichten van grote lekken
HA Cut Cat F/XF/SXF AFhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/HA-Cut-Cat-XFSXF-AFHA Cut Cat F/XF/SXF AFFtalaatvrije versneller van de volgende generatie voor extra snelle (eXtra Fast) en super extra snelle (Super eXtra Fast) reactietijden met HA Cut AF en HA Cut CFL AF gesloten cel
HA Flex LV AF (CE)https://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/HA-Flex-LV-AF-CEHA Flex LV AF (CE)1-component, CE-gemarkeerd ftalaatvrij, gesloten cel, hydrofobe, waterreactieve, flexibele, polyurethaan injectiehars van de volgende generatie met hoge prestaties voor het waterdichten van stortnaden en scheuren in betonconstructies.
HA Flex SLV AFhttps://gcpat.com/construction/nl-be/injectiematerialen/HA-Flex-SLV-AFHA Flex SLV AFUltra laag visceus 1-component gesloten cellig hydrofoob low viscosity 1-C closed cell, hydrphobic,phthalate free flexible injection resin for crack and joint injections into concr