Belgium - Dutch Brandwerende Materialen
Aanmelden

Construction Products

     
Quick Links

​​​Brandwerende M​aterialen


Beauty_2.jpg

​​​​​​​​Het beschermen van gebouwen tegen brand is een ernstige zaak en al meer dan 60 jaar is Grace de marktleider in de ontwikkeling van producten die voldoen aan de steeds grotere behoeften van de brandbeveiligingsmarkt.

Passieve brandbeveiligingsproducten (algemeen gekend als brandwerende producten) worden gebruikt om het instorten van stalen en betonnen structuren die blootgesteld worden aan vuur, te voorkomen of uit te stellen. Deze materialen zijn bedoeld om de structurele elementen te isoleren tijdens een brand, waardoor het verlies aan integriteit van de structuurelementen wordt vertraagd. Er is een gamma aan beschikbare brandwerende technologieën die gebruikt kunnen worden, afhankelijk van de specifieke toepassing.

 

 

MK- 6/GFhttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/MK-6GFMK- 6/GFMonokote® MK-6® GF is een brandwerend gips dat bestaat uit één component dat als een spray wordt aangebracht. De verwerking van glasvezel in het product vereenvoudigt het aanbrengen ervan door de aannemer.
MK- 6/HYhttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/MK-6HYMK- 6/HYMonokote® MK-6®/HY® is een brandwerend gips dat bestaat uit één component dat als een spray wordt aangebracht. Het gips wordt tijdens het aanbrengen geïnjecteerd om maximaal resultaat en een snelle afwerking te behalen.
MK- 6/HY Extended Sethttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/MK-6HY-Extended-SetMK- 6/HY Extended SetDe brandwerende Monokote® MK-6®/HY® Extended SetTM is een brandwerend gips dat bestaat uit één component dat is gebaseerd op de MK-6/HY-formule. De set is voorzien van een vertragingsfunctie waardoor het materiaal tot wel 4 dagen in het toedieningssysteem
MK- 6shttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/MK-6sMK- 6sMonokote MK-6s is een brandwerend gips dat bestaat uit één component dat als een spray wordt aangebracht zonder injectiesysteem.
MK-10/HBhttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/MK-10HBMK-10/HBMonokote® MK-10 HB is een met behulp van een molen gemengd, brandwerend gips van hoge kwaliteit dat bestaat uit één component dat als spray wordt aangebracht. Het product is bedoeld voor toepassingen waarbij hechtsterkten van meer dan 430 psf behaald moet
MK-1000/HBhttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/MK-1000HBMK-1000/HBMonokote® MK-1000 HB is een met behulp van een molen gemengd, brandwerend gips van hoge kwaliteit dat bestaat uit één component dat als spray wordt aangebracht. Het product is bedoeld voor toepassingen waarbij hechtsterkten van meer dan 1.000 psf behaald
Retro-Guardhttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Retro-GuardRetro-GuardRetro-Guard® is een cementgebonden product op gipsbasis dat speciaal werd samengesteld als vervangend brandwerend materiaal voor retrofit- en spraytoepassingen voor stalen en betonnen substraten.
Z-106/Ghttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-106GZ-106/GMonokote® Z-106/G is een op gips gebaseerd, cementgebonden brandwerend product met middelhoge dichtheid voor droge binnenomgevingen waarin sprake is van wisselend verkeer en gemiddelde fysieke blootstelling.
Z-106/HYhttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-106HYZ-106/HYMonokote® Z-106/HY® is een op Portlandcement gebaseerd, cementgebonden brandwerend product dat is bedoeld om te voldoen aan de specifieke commerciële en industriële eisen ten aanzien van brandwering voor onderdelen van staalconstructies, vloeren/plafonds
Z-146https://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-146Z-146Monokote® Z-146 is een op Portlandcement gebaseerd, cementgebonden en in de fabriek gemengd brandwerend materiaal met hoge dichtheid voor binnen- en buitenstaal dat wordt blootgesteld aan het milieu en aan klimatologische omstandigheden.
Z-146 of Z-156https://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-146-or-Z-156Z-146 of Z-156Monokote® Z-146 is een op Portlandcement gebaseerd, cementgebonden en in de fabriek gemengd brandwerend materiaal met hoge dichtheid voor binnen- en buitenstaal dat wordt blootgesteld aan het milieu en aan klimatologische omstandigheden.
Z-146/PChttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-146PCZ-146/PCMonokote® Z-146PC is een cementgebonden, op Portlandcement gebaseerd, brandweringsmateriaal van petrochemische kwaliteit, bedoeld voor de ruwe omstandigheden in petrochemische verwerkingsfabrieken en raffinaderijen.
Z-146/Thttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-146TZ-146/TMonokote® Z-146T is een op portlandcement gebaseerd, cementgebonden brandweringsmiddel met een hoge dichtheid, ontworpen te voldoen aan specialistische en industriële eisen ten aanzien van brandwering waarbij een hogere weerstand tegen ruwe omgevingsomsta
Z-156https://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-156Z-156Monokote® Z-156 is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid voor brandwering in binnen- en buitenomgevingen.
Z-156/PChttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-156PCZ-156/PCMonokote® Z-156PC is een cementgebonden, op Portlandcement gebaseerd, brandweringsmateriaal van petrochemische kwaliteit, bedoeld voor de ruwe omstandigheden in petrochemische verwerkingsfabrieken en raffinaderijen.
Z-156/Thttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-156TZ-156/TMonokote® Z-156T is een op portlandcement gebaseerd, cementgebonden brandweringsmiddel met een uiterst hoge dichtheid, ontworpen te voldoen aan specialistische en industriële eisen ten aanzien van brandwering waarbij een hogere weerstand tegen ruwe omgevi
Z-3306https://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-3306Z-3306Monokote® Z-3306 Thermal Barrier is een cementgebonden brandwerende coating die speciaal werd samengesteld voor toepassing over stevige schuimplastics van urethaan en polystyreen.
Z-3306/Ghttps://gcpat.com/construction/nl-be/brandwerende-materialen/Z-3306GZ-3306/GMonokote® Z-3306/G Thermal Barrier is een op gips gebaseerde brandwerende coating die speciaal werd samengesteld voor toepassing over gespoten schuimplastics van polyurethaan (SPF) met een nominale dichtheid van 0,5 pond per kubieke voet (pcf).